Ons Team

Liberty Veldstra
Co-Founder

Professional in Management & Business Operations

06 18 13 72 71
info@

Meer over Liberty

Dana-Maria Faneker
Founder

Virtual Reality Coaching Expert & app-concept creator

06 18 13 72 71
dana-maria@

Meer over Dana-Maria


Wie zijn wij?

Wij brengen coaching en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door het ontwikkelen van XR- en digitale ervaringen. Daarmee worden (oefen) situaties en leer ervaringsmogelijkheden gecreëerd die voorheen ondenkbaar waren. Wij geloven dat leren en coachen steeds meer gedigitaliseerd gaat worden. De meest effectieve, interactieve en ook leukste leeromgevingen zullen hybride, multi-user en immersive leeromgevingen zijn. Waarbij je vanuit je eigen ‘huiskamer’ met elkaar af kan spreken in een Extended Reality space met toch het gevoel van écht bij elkaar zijn.

Visie

CaptainVR is de meest bekende, inspirerende en go-to organisatie ter wereld op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling met XR- en digitale ervaringen.

Moonshot

2030: De beste XR- en digitale ervaringen zijn door CaptainVR toegankelijk op elke hoek van de planeet.

Kernwaarden

  • Missie gedreven: CaptainVR is een missie gedreven organisatie die op dusdanige wijze functioneert dat het maatschappelijk belang te allen tijde mee wordt genomen in beslissingen.
  • Integriteit: CaptainVR opereert als een organisatie waar integriteit altijd voorop staat en van groot belang is.
  • Flexibiliteit: CaptainVR wil te allen tijde flexibiliteit binnen de organisatie behouden zodat er snel kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt.

Onze partners

  • Gevoel
  • Gedachten
  • Gedrag