Liberty Lindland-Veldstra

In 2009 heeft Liberty Lindland-Veldstra deelgenomen aan een Uitwisselingsprogramma aan de University of Washington in de United States of America. Daar heeft ze Finance, Contempory Theories of Cultures en International Marketing gestudeerd. In 2011 is Liberty afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen, Faculteit Economie en Bedrijfskunde. BSc Bedrijfseconomie met Vrije deel: Filosofie.

In 2012 leerde ze Dana-Maria kennen op een project bij Greenpeace. Waarbij ze samenwerkten aan boord van een schip, dat van haven naar haven voer door heel Nederland. Tussen Liberty en Dana-Maria klikte het meteen. Ze zijn vriendinnen geworden en na Greenpeace hebben ze samen nog aan een project samengewerkt bij Fairtransport in Den Helder. Liberty heeft toen in 2014 haar bedrijf Liberty Consultancy opgericht met als doel organisatieadvies te verlenen op het gebied van financiën, management, administratie en bedrijfsvoering. Daarbij richtte zij zich voornamelijk op bedrijven, projecten en ZZP’ers die een positieve invloed hebben op onze wereld en de maatschappij. Ondertussen was Dana-Maria gestart met haar coachingspraktijk en in 2015 begon ze met Virtual Reality te werken. Liberty was vanaf het begin betrokken bij CaptainVR en ook haar man Greg Lindland was acteur in de eerste VR App die Dana-Maria heeft ontwikkeld.


Eerlijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor Liberty ontzettend belangrijk, zowel in het bedrijfsleven als in het leven in het algemeen. Ook vind Liberty het belangrijk om alles uit het leven te halen wat er in zit. Vandaar dat ze nu met haar man Greg gedeeltelijk in Belize woont en geniet van een stukje paradijs op aarde.

  • Gevoel
  • Gedachten
  • Gedrag