CaptainVR

MTP

“An Upgraded Humanity!”

MISSION

‘’XR- en digitale ervaringen te ontwikkelen om mensen in hun kracht te zetten, zodat ze kunnen oefenen, leren en ontwikkelen in een veilige, leuke en interactieve omgeving. ‘’

Uitgebreider is deze missie: CaptainVR heeft als missie om interactieve XR- en digitale ervaringen te ontwikkelen om mensen & organisaties te boosten met zelfontwikkeling en coachingsdoeleinden. Mensen in hun kracht zetten, zodat ze kunnen oefenen, leren en zich kunnen ontwikkelen in een veilige, leuke en interactieve omgeving. Zodat mensen de kapitein worden van hun leven en tot volledige potentie kunnen komen.

VISIE

“CaptainVR is de meest bekende, inspirerende en go-to organisatie ter wereld op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling met XR ervaringen.

Uitgebreider is deze visie: CaptainVR is zowel de go-to producer voor de beste XR- en digitale ervaringen. Als het go-to opleidingsinstituut voor het werken met XR- en digitale ervaringen. Wanneer mensen en organisaties met XR- en digitale ervaringen willen leren werken of coachen, dan komen ze bij CaptainVR.

MOONSHOT

”2030: De beste XR- en digitale ervaringen zijn door CaptainVR toegankelijk op elke hoek van de planeet.”

Be the Captain of Your Life!

Onze partners

Compatible with

HP Reverb G2

Compatible with

Oculus Quest 2

Compatible with

Pico Neo 3 Pro

  • Awareness
  • Attitude
  • Action